Martin Hansson

Martin Hansson

Martin Hansson

Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Jag har testat Samsung Pay

Samsung Pay
Martin Hansson  |  Publicerad 2017-03-09 12:52  |  Lästid: < 1 minut

 

Samsung Pay

Detta inlägg görs i samarbete med Samsung
 
Just nu har jag ett samarbete med Samsung som jag tycker är väldigt kul. De har precis lanserat en ny smidig betallösning, som innebär att du kan framöver kommer kunna lämna plånboken hemma helt.

Alla gånger du drar ditt kort under veckorna i mataffären, klädbutiken eller på lunchrestauranger så behöver du nu bara att ha med dig mobiltelefonen framöver. Du slipper dra ett betalkort och håller istället bara fram mobiltelefonen mot kortterminalen. Det är precis som det låter – smart och väldigt smidigt.

Jag har testat och i praktiken innebär det att man börjar med att svepa uppåt från mobilskärmens nedre kant, väljer vilket kort som du vill betala med, verifierar betalningen med ett fingeravtryck och håller mobilen intill betalterminalens högra sida.

Hittills har det funkat smidigt för mig alla gånger. Detta är ju någonting helt nytt och innebär självklart en vardagsvana som ska ändras. Men jag känner redan att det börjar bli en ny vana eftersom man så gott som alltid redan har mobilen i handen.

Här är en kort och väldigt tydlig ”How To”-film för att visa hur Samsung Pay fungerar i praktiken.
 

Är du nyfiken på att testa tjänsten och vill veta mer om hur du kommer igång så kan du läsa vidare här. 
 
Detta inlägg görs i samarbete med Samsung
 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-03-13 17:12