Annons

Martin Hansson
Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Annons
 

Dagens look: Kamelfärgad rock och manchesterbyxor

Martin Hansson blogg

Kamelfärgad rock från TIGER OF SWEDEN, stickad tröja från GANT, t-shirt från ACNE STUDIOS, bruna manchesterbyxor från H&M, vita sneakers från EYTYS.

Den här bruna-färgskalan känns ju minst sagt aktuell nu under höstsäsongen. I slutet av förra veckan såg jag ut såhär mellan två möten nere på stan. Sen måste jag ju nämna det känns väldigt kul att bloggen äntligen har landat på Café – jag är mer motiverad än någonsin till att leverera personliga stiltips, konkreta shoppingråd, modeinpiration och även ge er en inblick i min vardag. Hojta till om det är något ni önskar att läsa mer om framöver (min nya mail är [email protected])

Annons

 

Martin Hansson blogg

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar