Annons

Martin Hansson
Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Annons
 

Kortärmad skjorta och rutiga byxor

 
Martin Hansson Herrmode Café

Sneakers från Tiger of Sweden / byxor från River Island / solglasögon från Saint Laurent / kortärmad skjorta från River Island / jacka från Tiger of Sweden

 

De här rutiga byxorna har jag burit nästan varje dag sedan jag hittade dem i River Islands butik på Oxford Street i London.

Annons

Jag har matchat dem både med en kortärmad skjorta (exakt som ovan) och med en oversizad stickad tröja. Annars måste jag medge att det är rätt så svårt att klä sig dessa dagar då vädret svänger så mycket – och ibland nästan bjuder på fyra årstider på en och samma dag. Men jag kör mycket lager på lager-kläder så det är enkelt att bara kasta av ett plagg om det blir varmare under dagen.
 

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar