Annons

Martin Hansson
Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Annons
 

Lata lediga dagar

 
Martin Hansson Café

Skjorta från L’Homme Rouge / sandaler i läder från Bottega Veneta / byxor från L’Homme Rouge / solglasögon från Ray-Ban.
 

Det tog ett par dagar men nu har jag verkligen gått ner i varv och kommit in i semester-mode. Jag är så nöjd över vårt beslut om att skippa påskifrandet hemma i år och istället hoppa på ett plan söderut. Känner mig redan mer utvilad än på väldigt länge! Och ska jag vara helt ärlig så är jag inget större fan av varken påskmat eller godiset runtomkring påsken ändå.

Annons

Vi landade på Koh Samui flygplats i fredagsmorse efter en kort mellanlandning i Bangkok. Hittills har vi mest ägnat tiden till att sova, äta, slappa, löpträna (yes, bara 34 dagar kvar till Göteborgsvarvet), bada och sen har jag vinkat in en och annan strawberry daiquiri emellanåt.
 
Martin Hansson Café Solglasögon från Saint Laurent / väska från Prada.
 

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar