Annons

Martin Hansson
Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Annons
 

Le Labo öppnar i Stockholm

 
Le Labo Stockholm

 
Jag får ofta frågan om vilken som är min favoritdoft på groominghyllan – och svaret är sedan två år tillbaka Le La Labos ”Santal 33”. Jag älskar det franska och exklusiva dofthuset, så gissa om jag blev extra glad då nyheten om att Le Labo slår upp portarna till en helt egen butik på Bondegatan 48, Stockholm, i slutet på mars damp ner i mailen.

Annons

Senast när jag var i Miami inhandlade jag deras härliga och väldoftande duschprodukter. Le Labos koncept är egna skräddarsydda nischdofter. Varje butik har ett eget doftlabb där du kan uppleva och dofta på olika doftnoter, essentiella oljor och råmaterial. Men det bästa av allt? Parfymen blandas på beställning och signeras med ditt eget namn och plats.

 
Le Labo Bondegatan Stockholm
 

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar