Martin Hansson

Martin Hansson

Martin Hansson

Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Måndag i rutigt

Martin Hansson 2018
Martin Hansson  |  Publicerad 2018-02-13 13:06  |  Lästid: < 1 minut

 
Martin Hansson 2018 Cafe
 
MIN STIL. Jag hade en riktig mötesmåndag inbokad i går. Sprang runt på stan i den här looken ovan, plus en stor halsduk såklart. Det härligaste var att jag praktiskt taget studsade fram i mina nya Cloudburst-sneakers från Prada. Loafers och andra skor i all ära men dessa är nog (bortsett från mina löparskor) det snabbaste jag har på skohyllan just nu.
 
Jeansjacka från Samsoe Samsoe / rutig rock från Tiger of Sweden / byxor från H&M / sneakers från Prada / svart tröja från COS 
 
Martin Hansson 2018

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2018-02-13 13:22