Annons

Martin Hansson
Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Annons
 

Männen som klädde sig bäst på ELLE-galan

 
Sveriges elegantaste gala gick i fredags av stapeln på Grand Hôtel. Som alltid en glittrande tillställning där Sveriges modeelit samlats för att hylla de främsta aktörerna inom svenskt mode.

Galan hade ett 20-årsjubileum att fira så det fanns all anledning till att vara festklädd. Jag tog på mig uppdraget att utse de män som lyckades allra bäst med sin klädsel. Så här nedan är de herrar som gjorde stilsuccé i bl.a. smoking, dubbelknäppt och kamelfärgat.

Annons

 
ELLE-galan1

  • Eytys-grundarna Max Schiller och Jonathan Hirschfeld finns definitivt med bland de bäst klädda männen. Båda tummarna upp för dubbelknäppta kavajer och vida byxben.
  • Idol-vinnaren Liam Cacatian visade hur du lyckas bära upp en grön sammetssmoking föredömligt.

ELLE-galan2

  • Magnus Carlson blev utsedd till Årets Bäst klädda man på ELLE-galan 2017. Hans klädval för kvällen var inget undantag. Stilsäker i burgundy, loafers och en skarp kostym.
  • Med en fin svart sammetsjacka, polotröja och rockiga boots var Roy Fares utan tvekan en av de bäst klädda männen på galan.

ELLE-galan3

  • Stylisten Petter Lundgren bar en dubbelknäppt svart sammetssmoking som osade framgång – stilig som få.
  • Om man inte vill bära smoking eller kavaj – ja vad bär man då? Daniel Adams Ray valde kamelfärgat och bruna toner. Jag kan inget annat än applådera.
Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar