Annons

Martin Hansson
Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Annons
 

Äntligen officiellt: Min egna klädkollektion

 I samarbete med Morris

Martin Hansson Herrkläder online

Martin Hansson Herrkläder online

Martin Hansson Herrkläder online

MODENYHET Äntligen får jag dela med mig av det här spännande projektet som jag jobbat så länge och väldigt mycket med! Jag är otroligt stolt över att ha fått möjligheten att designa en kollektion för det stora svenska och etablerade klädmärket MORRIS. Designprocessen började redan i september förra året och sedan dess har jag hållit på med samarbetet vid sidan om allt annat jobb.

Vi har utgått ifrån min egna basgarderob och den typ av plagg som jag själv brukar köpa. Därefter så har jag designat en kollektion som är en tolkning av Morris, på mitt vis. Det är tack vare ovärderlig feedback från er läsare av bloggen, dagstidningen, artiklar för metromode.se och min Instagram som jag kunnat designa herrplagg som är enkla att kombinera och gör alla män stiligare.

 Kollektionen innehåller både plagg och accessoarer för män och kommer att finnas till försäljning i Morris egna butiker samt hos utvalda återförsäljare i Sverige, Norge och Danmark från februari 2017.

I samarbete med Morris

Annons
Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar