Martin Hansson

Martin Hansson

Martin Hansson

Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Lanseringsevent av min kollektion för Morris

Martin Hansson x Morris kollektion
Martin Hansson  |  Publicerad 2017-02-20 09:56  |  Lästid: 2 minuter

 

I samarbete med Morris

I torsdagskväll var det äntligen dags! En väldigt stor dag för mig eftersom jag lanserade min kollektion för Morris. Vid 17-tiden var press, moderedaktörer, stylister och utvalda bloggare inbjudna till en cocktail på Nosh and Chow för att spana in designsamarbetet och plaggen som fanns på plats. Det känns otroligt kul att ha fått möjligheten att designa en kollektion för ett stort svenskt klädmärke som Morris.

Vi har utgått från min egna basgarderob och den typ av plagg som jag själv brukar köpa. Därefter så har jag, tillsammans med Morris designteam, designat en kollektion som är en tolkning av Morris på mitt vis. Kollektionen innehåller både plagg och accessoarer för män och kommer att finnas till försäljning i Morris egna butiker, utvalda återförsäljare i Sverige, Norge och Danmark samt online på morrisstockholm.com.

 

Martin Hansson x Morris kollektion Martin Hansson x Morris kollektion Martin Hansson x Morris kollektion Martin Hansson x Morris kollektion Martin Hansson x Morris kollektion Martin Hansson x Morris kollektion Martin Hansson x Morris kollektion Martin Hansson x Morris kollektion Martin Hansson x Morris kollektion Martin Hansson x Morris kollektion Martin Hansson x Morris kollektion Martin Hansson x Morris kollektion

I samarbete med Morris

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-02-20 12:41