Annons

Martin Hansson
Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Annons
 

Lanseringsevent av min kollektion för Morris

 

I samarbete med Morris

I torsdagskväll var det äntligen dags! En väldigt stor dag för mig eftersom jag lanserade min kollektion för Morris. Vid 17-tiden var press, moderedaktörer, stylister och utvalda bloggare inbjudna till en cocktail på Nosh and Chow för att spana in designsamarbetet och plaggen som fanns på plats. Det känns otroligt kul att ha fått möjligheten att designa en kollektion för ett stort svenskt klädmärke som Morris.

Vi har utgått från min egna basgarderob och den typ av plagg som jag själv brukar köpa. Därefter så har jag, tillsammans med Morris designteam, designat en kollektion som är en tolkning av Morris på mitt vis. Kollektionen innehåller både plagg och accessoarer för män och kommer att finnas till försäljning i Morris egna butiker, utvalda återförsäljare i Sverige, Norge och Danmark samt online på morrisstockholm.com.

 

Annons

Martin Hansson x Morris kollektion

Martin Hansson x Morris kollektion

Martin Hansson x Morris kollektion

Martin Hansson x Morris kollektion

Martin Hansson x Morris kollektion

Martin Hansson x Morris kollektion

Martin Hansson x Morris kollektion

Martin Hansson x Morris kollektion

Martin Hansson x Morris kollektion

Martin Hansson x Morris kollektion

Martin Hansson x Morris kollektion

Martin Hansson x Morris kollektion

I samarbete med Morris

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar