Annons

Martin Hansson
Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Annons
 

Min kollektion för Morris

I samarbete med Morris

Vilken galen vecka det här har varit hittills. Så gott som varje kvart har varit schemalagd från morgon till kväll. Mycket jobb har varvats med möten, kollektionsgenomgångar och trevliga julmiddagar.

Annons

En av veckans roligaste händelser (då jag nästan fick nypa mig lite i armen) var i onsdags när det var pressträffar för min egna kollektion jag designat för Morris. En vårkollektion som jag jobbat med under en väldigt lång tid och som i februari 2017 kommer att landa i utvalda butiker runtom i Skandinavien. Det känns en gnutta overkligt att se plaggen som jag själv suttit och ritat på hemma vid köksbordet ta form och presenterad på modell med min egna etikett. Fantastiskt roligt och ännu mer lärorikt.

 

Martin Hansson Morris kollektion

I veckan visades en look från kollektion upp för utvald modepress. Dressade plagg i form av en fin blå kavaj och ett par tunna grå ullbyxor. Den kortärmade bowlingskjortan som ni ser under kavajen är ett av mina favoritplagg att bära under sommarhalvåret.

Martin Hansson Morris kollektion

I samarbete med Morris

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar