Annons

Martin Hansson
Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Annons
 

Mest stil för minst pengar

 
Herrmode 2018
 
MINA FAVORITER. Om ni som jag gillar resortskjortan mycket tycker jag att ni ska kika närmare på det här mörkblå alternativet ovan. De synliga vita sömmarna är en detalj som jag verkligen tycker gör skjortan.

Annons

Utöver det har jag valt ut fyra andra snygga plagg som passar in under rubriken mest stil för minst pengar.
 

1. Kortärmade skjortan när det är som snyggast, H&M. 2. Den långärmade polotröjan i rött ser jag fram emot att kombinera med khakifärgade chinos, Weekday. 3. Tote-väska i nylon, Arket. 4. Vita sneakers i präglat läder, H&M Edition. 5. Sportig och minimalistisk rock, COS.

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar