Martin Hansson
Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

 
ANNONSSAMARBETE MED COOP

Middag på Rutabaga

 
Rutabaga Stockholm
 
MIDDAG. I torsdags kväll var jag inbjuden till en fantastiskt trevlig middag på Rutabaga i Stockholm. Stjärnkocken Mathias Dahlgren hade tagit fram sju rätter, alla unika för den här kvällen och med en gemensam nämnare: det var olika rätter med fokus på bönor. Matkedjan Coop som länge haft en tydlig vegetarisk profil bjöd in ett tiotal personer som fick möjligheten att medverka på middagen, bland annat Lotta Lundgren som just nu är Coops reklamansikte. Jag är personligen väldigt svag för tryffel så inte helt oväntat var en av maträtterna med krispiga små potatisar, gröna ärtor och riven tryffel ovanpå en av mina favoriter. Det är inspirerande att uppleva vilka svindlande smaker som går att få fram på rätt så enkla råvaror och inget kött.
 
Rutabaga Stockholm

En ynnest i mitt jobb är att få träffa så många människor som är så duktiga och drivna i det de gör. Oavsett om det är en matguru, opinionsbildare eller skådespelare.

Rutabaga Stockholm

Lotta Lundgren, Coops ansikte utåt just nu, vilket ni säkert inte har missat.

Rutabaga Stockholm Rutabaga Stockholm Rutabaga Stockholm

Frida Lund, Maria Andersson och Lina Thomsgård.

Rutabaga Stockholm Rutabaga Stockholm Rutabaga Stockholm Rutabaga StockholmVill du veta mer om hur du kan laga god mat med bönor? Kolla in recepten här.

Dela
Tweeta
 


 


Laddar