Annons

Martin Hansson
Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Annons
 

Milano, Florens och Pitti Uomo

 
Pitti Uomo Florens 2018
 
PACKNING. I morgon åker jag till Florens fyra dagar för den årliga herrmodemässan Pitti Uomo. Jag har varit där några säsonger tidigare och det är en bra vecka för att träffa branschkollegor från andra länder, se flera AW18-kollektioner och så har jag ett par cocktail-mingel och middagar på schemat. Men jag måste erkänna att jag är så oförberedd, så här dagen innan. Vanligtvis packar jag alltid olika looks för olika tillställningar (som jag noga övervägt och känner mig nöjd med) och bekräftat mail till människor jag ska träffa m.m… men i år så har det bara inte funnits tid till det. Det där med att vara utvilad till max, vara hundra procent förberedd och så peppad på ett nytt år – där är jag helt enkelt inte riktigt än.

Annons

Men tidigt imorgon lyfter flyget till Milano och därifrån tar jag snabbtåget till Florens. Önskar att jag hade lugnet inom mig att stanna några timmar i Milano och njuta av den staden på vägen, men om jag känner mig själv rätt så kommer det att bli första bästa tåg och raka vägen till hotellet i Florens.

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar