Martin Hansson

Martin Hansson

Martin Hansson

Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Min grooming – 4 favoriter i badrumsskåpet

Martin Hansson  |  Publicerad 2017-03-08 13:30  |  Lästid: 2 minuter

 
Grooming for man

1. Bort med torr hy – Återfuktning från Aêsop ”Facial Barrier Cream”

Den här lilla burken från Aêsop har jag alltid nerpackad i necessären – året runt. Men krämen Facial Barrier Cream är ännu viktigare på vintern då huden blir betydligt torrare. Krämen är perfekt att applicera på de ställen i ansiktet som man lättast blir lite narig på. Förslagsvis runtomkring näsan, på hakan eller under ögonen. Du hittar den återfuktande krämen här för 445 kr.

 

2. Fin struktur i håret – Saltvattenspray ”Surf Spray” från Bumble and bumble

Föreställ dig att du har badat i saltvatten en hel dag och låtit håret torka. Precis den känslan adderar ett saltvattenspray. Innan jag jobbar in hårvaxet i håret så sprayar alltid handdukstorkat hår med ett saltvattenspray för att få en fin struktur i håret. Du hittar saltvattensprayen här för 285 kr. 

 

3. Alla frågar mig om denna doft – Doft från Le Labo ”Santal 33”

När jag är i London besöker jag alltid Le Labos dofthörna inne på Liberty. Senaste tillskottet är doften Santal 33. En väldigt trevligt parfym – som jag varje vecka sedan jag började använda den – fått frågor om vad det är för någon doft och var man får tag i flaskan. Ett gott betyg med andra ord. Du hittar doften här från 1450 kr.

 

Grooming for man

4. Hotellkänsla i badrummet – Shower gel ”Oud Wood” från Tom Ford

Den här shower gelen står så gott som alltid i min dusch. Det är få saker som adderar lika mycket hotell-känsla som en exklusiv duschtvål. Doften ”Oud Wood” är riktigt trevlig. Du hittar duschtvålen här för 560 kr.
 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-03-10 09:09