Annons

Martin Hansson
Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Annons
 

Min kampanj med Polo Ralph Lauren

 
Martin Hansson
 
Ni som följer mig på Instagram @martinhanssons har nog inte missat att jag just nu gör ett stort samarbete med Polo Ralph Lauren. Så roligt och hedrande på alla sätt och vis! Jag kommer så väl ihåg när jag för drygt två månader fick mailet från deras PR-byrå om förfrågan att vara en av de globala ambassadörerna för en lansering som de gör under hösten – och det tog inte många minuter för mig svara ”JA”.

Annons

Alla samarbeten som jag gör på Instagram är väldigt roliga (annars svarar jag nej) men att få vara ansiktet utåt i en global kampanj för Ralph Lauren är såklart extra kul. Ralph Lauren är ett så stort och ikoniskt modehus som jag tror vi alla verkligen på ett eller annat sätt kan relatera till. Ni kommer att kunna följa samarbetet på min Instagram under hela hösten.
 

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar