Martin Hansson

Martin Hansson

Martin Hansson

Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Min kampanj med Polo Ralph Lauren

Martin Hansson
Martin Hansson  |  Publicerad 2017-08-15 19:30  |  Lästid: < 1 minut

 
Martin Hansson
 
Ni som följer mig på Instagram @martinhanssons har nog inte missat att jag just nu gör ett stort samarbete med Polo Ralph Lauren. Så roligt och hedrande på alla sätt och vis! Jag kommer så väl ihåg när jag för drygt två månader fick mailet från deras PR-byrå om förfrågan att vara en av de globala ambassadörerna för en lansering som de gör under hösten – och det tog inte många minuter för mig svara ”JA”.

Alla samarbeten som jag gör på Instagram är väldigt roliga (annars svarar jag nej) men att få vara ansiktet utåt i en global kampanj för Ralph Lauren är såklart extra kul. Ralph Lauren är ett så stort och ikoniskt modehus som jag tror vi alla verkligen på ett eller annat sätt kan relatera till. Ni kommer att kunna följa samarbetet på min Instagram under hela hösten.
 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-08-15 20:06