Martin Hansson

Martin Hansson

Martin Hansson

Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Mina favoritadresser i London

dover street market London
Martin Hansson  |  Publicerad 2017-01-18 16:21  |  Lästid: 2 minuter

 
Lobby-LondonEdition-LondonUK-CRHotel

1. The London EDITION, 10 Berners St, Fitzrovia, London W1T 3NP 

Mitt favorithotell att bo på i London är Edition. Snyggt inrett, fantastiskt trevligt lunch, stora rum för att vara ett London-hotell och dessutom restaurangen Berners Tavern som har en väldigt trevligt meny.  Matsalen är lika perfekt för en bit mat alla tider på dygnet som för people watching.

 

dover street market London

2. DOVER STREET MARKET18-22 Haymarket, London SW1Y 4DG

Modevaruhuset Dover Street Market öppnade i London 2004. Ett förstklassigt utbud och hög modegrad med de absolut bästa märkena på klädhängarna. Nu har DSM flyggat vidare till den tidigare Burberry-huvudkontoret.

 

1247460_20101031_sj_niketown_092

3. Niketown236 Oxford St, Marylebone, London W1C 1DE

Oavsett stad i världen så är jag ett stort fan av Nikes stora butiker Niketown. De har alltid någon spännande aktivitet i butiken och utbudet är alltid peppande. Snabbt uppdaterat med de senaste kollektionerna inom alla olika träningsområdena.

 

Chiltern Firehouse

4. Chiltern Firehouse, 1 Chiltern St, Marylebone, London W1U 7PA

Om jag har möjligheten besöker jag gärna Chiltern Firehouse i Marylebone. Ett litet hotell men upplevs garanterat bäst med en drink i deras fantastiska bar eller sen middag. Charmigt, lyxigt och rätt dyrt – men tro mig, det är värt det.

 

14.04.30_Cecconis69957

5. Cecconi’s, 5A Burlington Gardens, Mayfair, London W1S 3EP

Ett av mina favoritställen att luncha på i London är Cecconi’s. Härlig atmosfär, italiensk och en väldigt fin inred restaurang. Jag vinkar alltid in caprese med burrata till förrätt och en tryffelpasta till lunch. Här måste man nästan alltid boka några dagar innan för ett besök kring lunchtid.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-01-18 16:27