Martin Hansson

Martin Hansson

Martin Hansson

Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Mina favoriter

Herrmode 2018
Martin Hansson  |  Publicerad 2018-01-08 18:09  |  Lästid: < 1 minut

 
Herrmode 2018
 
SNYGGT I BUTIK. I januari-månad tilltalas jag alltid mer av enkla och stilrena basplagg. Det är den månaden då jag börjar undra var mina svarta avslappnade byxor egentligen tagit vägen någonstans eller varför jag har så många fina mönstrade skjortor men ingen vit som är tvättad och ren. Om jag fått välja fritt hade jag gärna gått klädd i looken ovan idag. Den stickade tröjan från Calvin Kleins nya kollektion – som går under namnet 205W39NYC – är en given favorit.
 

1. Stilsäkra sneakers i svart och vitt med diskret logga, Saint Laurent. 2. Ett av de smartaste ytterplaggen i januari och februari, Uniqlo. 3. Snygga att både klä upp och ned: byxor med en rak passform och frontveck, Acne Studios. 4. En av säsongens finaste stickade tröja tröjor, Calvin Klein 205W39NYC. 5. En vit poplin-skjorta är bästa basplagget, Arket. 6. En exklusivt och grymt bra conditioner med uppfriskande doft, Oribe. 7.  Det här doftljuset kommer jag att köpa med mig hem från veckans Italien-resa, Fornasetti. 8. 100% snyggt solskydd, Gucci.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2018-01-08 18:11