Annons

Martin Hansson
Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Annons
 

Mina favoritplagg i butik nu

 
Martin Hansson Herrmode Café 2017
 
På måndag nästa vecka åker jag till New York – vilket ska bli så jäkla roligt! Den kan låta aningen klyschigt men jag längtar verkligen till det energiruset och spänningen som stan (fortfarande efter alla turer dit) fortfarande väcker i mig.

Annons

Jag har inte blekaste aning om hur vädret ska bli, eller vad jag ska packa med mig för kläder, men hade jag fått drömma helt fritt så hade jag gärna slängt med alla plaggen ovan. Inte minst den ljusa skjortjackan från H&M:s fina herrlinje Edition.
 
Mockajacka från H&M Edition / skjorta från Weekday / vita byxor från Orlebar Brown / doft ”Super Cedar” från Byredo / solglasögon från Moscot / loafers från Gucci 

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar