Martin Hansson

Martin Hansson

Martin Hansson

Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Mitt första vårplagg

Martin Hansson 2018
Martin Hansson  |  Publicerad 2018-01-29 16:58  |  Lästid: < 1 minut

 
Martin Hansson 2018
 
MIN STIL. Så här gick jag klädd för ett par dagar sedan. Om du tycker att kavajen lätt kan kännas för formell – men ändå vill vara uppklädd i vår – är det här ett smart set att kika närmare på. I tunn bomull och med en fin struktur i materialet. Fortfarande i kallaste laget att bära utomhus, men jag ville ändå visa upp det inför den stundande vårsäsongen.
 
I dag har varit en riktig måndag, med allt vad det innebär. Tillbaka till jobbcirkusen, rodda lämningar blandat med möten (som tur är nästan bara trevliga sådana). Men jag är väldigt peppad på de närmaste månaderna. Det är så mycket kul som händer hela tiden både privat- och i mitt jobb. Så även om jag just idag inte känner mig varken särskilt inspirerad eller kreativ finns det mycket spännande att se fram emot.
 
Jacka och byxor från Tiger of Sweden / sneakers från Louis Vuitton / scarf från Prada / solglasögon från Ray-Ban

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2018-01-30 12:48