Martin Hansson
Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

 
annonssamarbete med snoreeze

Mina snarkningsproblem

 
SNOREEZE
 

Något som jag upplever är rätt så vanligt – men som sällan kommer på tal – är snarkning. När jag blev tillsammans med min sambo för 3,5 år sedan fick jag lära mig att jag själv är en snarkare, rätt så ordentligt dessutom. I mitt fall så blir det alltid värre om jag har varit ute sent, ätit och druckit mycket mat och vin, eller är förkyld. Även om jag inte märker att jag snarkat under natten så känns det alltid oroande gentemot min sambo eftersom han sover sämre.

Men oavsett vad jag gjort innan jag somnar så är snarkningarna närvarande hemma i sovrummet. Och alla som delar rum mig på resor runtom i världen (tro mig, Linn vet vad jag talar om) kan det vara en utmaning för. När jag och min kompis Linn var i Barcelona senast så vill jag minnas att hon fick använda både öronproppar och hörselkåpor för att kunna somna bredvid tillslut.
 
Just på grund av detta – och att snarkningsproblem är vanligare än man tror – är jag glad för att Snoreeze tar bort tabun kring snarkning. Det är vanligt och inget att skämmas för. Men viktigast av allt är och veta att det finns olika produkter som hjälper till att lindra snarkningen så man kan hitta det som funkar bäst för en själv.
 

Eftersom jag reser och flyger väldigt mycket i min vardag har jag numera alltid snarkningsprodukter nedpackade i necessären, och självklart hemma i badrumsskåpet. Alla snarkare är olika och Snoreeze har allt från spray till skena och plåster – för mig passar munremsorna bäst då jag upplever det som en smidig och mer diskret produkt.
 

Snoreeze
 

Dela
Tweeta
 


 


Laddar