Annons

Martin Hansson
Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Annons
 

Mina tankar om Samsung Pay

 

Martin Hansson Café

Det här är ett sponsrat inlägg i samarbete med Samsung.

 

Som ni kunde läsa för några veckor sedan här i bloggen så har Samsung lanserat betaltjänsten Samsung Pay. Jag hade äran att bli en av de första att få testa denna betallösning – och såhär några veckor senare kan jag inget annat än att hylla den digitala plånboken.

Annons

Att kunna lämna kortfodralet hemma och bara behöva ha med mobilen känns redan så självklart. Jag är helt övertygad om att vi kommer få se en stor förändring framöver där allt fler betal- och kortlösningar kommer att finnas i mobilen. Så väldigt kul att Samsung har varit snabba på bollen här och lanserat denna innovativa funktion som hittills, helt transparent, gjort mitt liv så mycket enklare.

 

Samsung Pay

 

Jag är en riktig kaffe-snobb så antingen ser jag till att alltid köpa en god espresso på vägen till jobbet eller bokar in mina möten på ett trevligt och bra kaffehak. Då är det så smidigt att alltid bara behöva tänka på att ha med mig mobiltelefonen att betala med. Jag även har mail, kalender och anteckningar i mobilen och nu Samsung Pay – skönt att ha allting samlat på ett och samma ställe.

 

Samsung Pay Samsung Pay
 
För att använda Samsung Pay behöver du en mobiltelefon med stöd för Samsung Pay, ett svenskt SIM-kort och ett betalkort från en ansluten bank. Hittills har Samsung Pay fungerat i alla betalterminaler jag mött och blivit nämnd i flera sammanhang som marknadens mest accepterade mobila betalningstjänst. För mig känns Samsung Pay och att ha en mobil plånbok väldigt smart, enkelt och självklart.

Om du är nyfiken på att testa tjänsten och vill veta mer om hur du kommer igång så kan du läsa vidare på samsung.se/pay. Se också till att kika på klippen nedanför.

 

 
Det här är ett sponsrat inlägg i samarbete med Samsung.
 

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar