Martin Hansson

Martin Hansson

Martin Hansson

Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Skjortan som är mitt statement-plagg

Martin Hansson Benjamin Ingrosso
Martin Hansson  |  Publicerad 2018-05-22 11:05  |  Lästid: < 1 minut

 
Martin Hansson Benjamin Ingrosso
 
STOCKHOLM. Mitt uppe i produktioner, förberedelser av ett event och lämningspress gjorde jag ett avbrott för en somrig lunch på en takterrass. Det var H&M som visade upp sommarens kläder – men extra kul var det att springa in i Benjamin, som precis landat hemma från Eurovision-bubblan. Just denna dag svek vädret en aning (till skillnad från alla andra dagar med medelhavsvärme) men det var nästan bara skönt med en dag utan den där inneboende stressen att behöva vistas ute maximalt av dygnet.

Den här randiga skjortan med motiv är nog ett av plaggen jag så här i efterhand kan konstatera att jag använt mest under våren. Antingen har jag burit skjortan precis som den är, eller som ovan – uppknäppt med en T-shirt under – och ibland tillsammans med en mörkblå kostym. Jag var väldigt tveksam att slå till första gången jag såg skjortan i butik, men den är ett sånt där perfekt statement-plagg att ta på sig när man bara behöver ett stilsäkert kort.
 
Skjorta från Prada / ljusa jeans från Our Legacy / sneakers från Converse / klocka från Omega / axelremsväska från Prada / solglasögon Oliver Peoples x Byredo

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2018-05-22 13:05