Martin Hansson

Martin Hansson

Martin Hansson

Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

New York Fashion Week

martin hansson
Martin Hansson  |  Publicerad 2017-07-11 00:15  |  Lästid: < 1 minut

 
martin hansson
 

Just nu sitter jag på ett flyg mot New York (blir alltid lika imponerad när det finns Wifi uppe bland molnen) för att få en liten dos av NYC Fashion Week! Jag ska dock bara vara i stan två nätter denna gång innan jag flyger hem till Stockholm igen. Utan att berätta för mycket så kan jag konstatera att det kommer att bli tre intensiva dagar med fullspäckat schema från morgon till kväll, vilket känns superkul.

Imorgon bitti har jag tänkt att ta en lång löptur längs med East River och över Brooklyn Bridge. Självklart kommer jag att uppdatera er så mycket som möjligt här på bloggen men håll även utkik på min Instastories där ambitionen är att dela med mig av ännu mer.
 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-07-11 00:23