Annons

Martin Hansson
Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Annons
 

Next trip: Louisville och New York

 

Martin Hansson

Restaurang Le Coucou / skjorta från Prada / sneakers från Maison Margiela / solglasögon från Garrett Leight California
Just nu är det rätt så mycket resor för min del – vilket är väldigt härligt och uppfriskande! Den kommande veckan åker jag till USA, först till Louisville och sedan New York. Därefter väntar knappt en vecka hemma i Stockholm innan en efterlängtad semester i Sydostasien är inplanerad.

Annons

I New York ska jag se till att boka in en drink på franska restaurangen Le Coucou på Lafayette Street. Baren ser helt fantastiskt trevlig ut. Sen måste jag kika förbi Pradas flagship och prova den här härliga mönstrade kortärmade skjortan jag snabbt sprang förbi på Le Bon Marche.

 

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar