Martin Hansson

Martin Hansson

Martin Hansson

Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Nyårsafton i Paris

Ritz Paris
Martin Hansson  |  Publicerad 2018-01-03 18:50  |  Lästid: 2 minuter

 
Martin Hansson Cafe 2018
 
NEW YEAR’S EVE. På nyårsafton så kände jag verkligen för att fira in det nya året ordentligt. Så fort jag strykt skjortan och svidat om till smoking startade vi kvällen med att hoppa in i en bil till Ritz Hotel. Är det något ställe i Paris som man kan få en riktigt jäkla bra Whiskey Sour eller Bellini på så är det där. Kvällen till ära hade dem pimpat med ballonger i taket och serverade några av sina signatur-cocktails. Ett riktigt härligt startskott på kvällen.
 
Smoking från Oscar Jacobson / sammetsfluga från Lanvin / vit smokingskjorta från Eton / klocka Omega Seamaster / svarta lackskor från Church’s
 
Ritz Paris
Ritz Paris Ritz Paris Bar
 
Därefter hade vi bokat bord på Ralph’s i Saint-Germain. Jag har velat testa deras restaurang flera gånger (på menyn finns bl.a. kött från Ralph Laurens egna ranch i Mexico) men aldrig fått tummen ur eller försökt att boka bord för sent. Men den här gången var jag ute i god tid. Vi beställde in trerätters – och som maten levererade. Strax innan tolvslaget promenerade vi ned till Seine och såg på fyrverkerier och ett glittrande Eiffeltorn.
 
Martin Hansson Cafe 2018Ralph's ParisRalph's Paris

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2018-01-04 13:19