Annons

Martin Hansson
Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Annons
 

Nytt i höstgarderoben

 
Martin Hansson Café
 

Dubbelknäppt kavaj från Tiger of Sweden / stickad tröja från Prada / solglasögon från Cutler & Gross
 
I slutet av förra veckan gick jag en snabb runda i Biblioteksstan på lunchen för att kika i butiker, och luncha med en kompis. Fråga mig inte varför jag fick för mig att gå in på Prada – men ut ur butiken kom jag betydligt fattigare, men med en väldigt fin tröja rikare. Direkt när jag såg den här mönstrade tröjan kände jag mig tvungen att prova – och sen så var det kört. Definitivt ett av de snyggaste plaggen i hela Pradas höstkollektion.

Annons

Martin Hansson Café
 

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar