Annons

Martin Hansson
Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Annons
 

Packa för vårweekend

 
Herrmode2018Mars
 
SNYGGT I BUTIK. När jag nästa vecka åker i väg på vårens första weekend-resa så hade det gärna fått se ut som ovan. Den rutiga rocken är allt annat än begränsad till hösten, tvärtom. Välj en tunnare modell och bär den snyggt till ett par dressade byxor och en löst sittande skjorta.

Annons

Vad packar jag med i väskan? La Mers ”The Eye Concentrate” som sägs sudda ut mörka ringar, missfärgningar och ojämnheter. Med andra ord precis vad man behöver efter att ha överlevt den mörkaste årstiden.
 

1. En rutig rock som känns helt rätt i vår, Dries Van Noten. 2. Välj den randiga skjortan i en storlek större för en avslappnad och snygg passform, Arket. 3. Du får garanterat en framgångsrik look bakom dessa exklusiva bågar, Saint Laurent. 4. Groomingprodukter när de är som (stilsäkrast) allra bäst, La Mer. 5. Ett par avslappnade chinos i navy är perfekt att ha nedpackat, Mr P. 6. Det blir svårare att hitta en snyggare weekendväska än denna, Loewe. 7. Säsongens snyggaste sneakers enligt mina instagramföljare är dessa, Saint Laurent.

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar