Annons

Martin Hansson
Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Annons
 

Paris Fashion Week

 
Martin Hansson 2018
 
PACKNING. I morse packade jag resväskan på rekordtid och nu sitter jag på Arlanda (Jipiiii, snökaos, försenade flyg och folk som är bittrare än bittrast) och inväntar min flight till Paris.

Annons

MEN jag lyckades hittade ett lugnt hörn i loungen och har nu hunnit att jobba undan en hel del. Är det någonting som jag blivit bättre på med åren och allt resande så är det att effektivisera all dötid det ofta innebär att flyga.
 
Väl framme i Paris väntar fitting och en plåtning med Louis Vuitton och visningen av H&M:s nya Studio-kollektion. Sen ser jag fram emot att hinna möta upp med några branschkollegor som också är på plats för Paris modevecka.
 
Sneakers från Prada / stickad tröja Soft Goat / t-shirt från Arket / gråa byxor från H&M / skjorta från Prada
 
Louis Vuitton

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar