Martin Hansson

Martin Hansson

Martin Hansson

Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Jacquemus släpper herrkläder

jacquemus herrkläder 2018
Martin Hansson  |  Publicerad 2018-02-27 11:26  |  Lästid: < 1 minut

 
jacquemus herrklader 2018
 
MODENYHET. Ett av de mest omtalade modemärkena under det senaste året har varit Jacquemus. Den hyllande franska designern Simon Porte Jacquemus är namnet på allas läppar just nu – och han har gjort sig känd som en av få unga designers som under de senaste åren lyckats bygga uppp ett eget varumärke.
 
När Simon i går kväll, på Paris pågående modevecka, efter visningen sprang ut med ett soligt leende så gjorde han det i en hoodie med texten ”New job L’Homme Jacquemus”. Så till de mest inbitna modefantasternas glädje står det nu klart att Jacquemus släpper sin första herrkollektion. Den första kollektionen kommer att visas på herrmodeveckan i juni. Och vad kan vi då förvänta oss för herrkläder? Jag tror att det kommer bli maskulint, en vid silhuett och färgblockering.
 
Ett av Jacquemus stora genombrott var när han lyckades ta sig till final i prestigefyllda talangtävlingen LVMH Prize två år i rad. Inspirationen till sitt kreativa skapande hämtar han ofta från en solig barndom i södra Frankrike.
 
jacquemus herrklader 2018

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2018-03-05 17:20