Martin Hansson

Martin Hansson

Martin Hansson

Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Dockers nya smarta chinos

Dockers

    STIL. Jag har en stark relation till just Dockers – då det är en chinos byxa som jag bar första gången för fem år sedan. Då var byxan perfekt de dagar jag inte var så sugen på att bära jeans – och kostymbrallor kändes för uppklätt. I dag är Dockers en byxa som […]

 
Dockers
 
STIL. Jag har en stark relation till just Dockers – då det är en chinos byxa som jag bar första gången för fem år sedan. Då var byxan perfekt de dagar jag inte var så sugen på att bära jeans – och kostymbrallor kändes för uppklätt. I dag är Dockers en byxa som helt klart passar vid alla tillfällen och precis som då erhåller högkvalitativa chinos.
 
I höst presenteras en ny kollektion inom chinos-segmenetet, nämligen byxmodellen Smart 360 Flex Khaki. En kollektion av byxor med så kallad 4-väggstretch, vilket ger maximal komfort och rörlighet.

Den detalj som jag uppskattar mest med byxorna är ”säkerhetsfickan”, i fickan. Ni som cyklar ofta vet att det kan vara svårt att placera just värdesaker i fickorna efter de riskerar att ramla ut när man trampar. Men med en diskret dragkedja (på insidan av fickan) så är det enkelt att lägga i ett bankkort eller nyckel i fickan, utan att behöva oroa sig för att något ska trilla ur.

Just nu finns en rabattkod ”Cafe30” på Smart360Flex-modellerna. Erbjudandet ger dig 30% och gäller mellan 1-16 november 2017.
 
Dockers

Byxmodellen Alpha Jogger har en mer casual look än en klassisk chinosbyxoa och resår runt vristen.

Dockers
Dela på Facebook
Tweeta