Martin Hansson

Martin Hansson

Martin Hansson

Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

En lyxigare skjorta

eton custom made Martin Hansson

    SKJORTOR. Jag har alltid, så länge jag minnas, gillat att bära Etons skjortor. Oavsett om det varit en sval linneskjorta på somrarna, en cool denim-skjorta eller mer business-betonad skjorta har jag burit Eton i så många år nu. Därför är det extra kul att få möjligheten att samarbeta med dem, när de nu […]

 

 
SKJORTOR. Jag har alltid, så länge jag minnas, gillat att bära Etons skjortor. Oavsett om det varit en sval linneskjorta på somrarna, en cool denim-skjorta eller mer business-betonad skjorta har jag burit Eton i så många år nu. Därför är det extra kul att få möjligheten att samarbeta med dem, när de nu lanserat sin nya service Custom Made. Det är verkligen ännu ett steg in i lyxen av skjortor då du får en skjorta helt uppsydd och måttad efter din kroppsform och önskemål. Du kan exempelvis välja att göra din skjorta mer personlig genom att välja krage, ändra manschett, front och justera skjortans- eller ärmarnas längd. Framförallt tror jag att många av er tycker det är kul att få sina (eller någon annans) initialer inbroderade som monogram diskret på skjortärmen eller bröstfickan.
 
Framförallt tror jag att många av er tycker det är kul. Etons Custom Made-service innebär att du kan få dina (eller någon annans) initialer inbroderade som monogram diskret på skjortärmen eller bröstfickan.
 

eton custom made Martin Hansson
 

Dela på Facebook
Tweeta