Martin Hansson

Martin Hansson

Martin Hansson

Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Head & Shoulders

    GROOMING. Jag har så länge jag kan minnas haft en relation till både Head & Shoulders och Henke Lundqvist. Just Henke var i många av mina yngre år en stor förebild såväl på isen i NHL som stilmässigt utanför ishockeyn. Dök alltid upp i de senaste skinnjackorna från Tiger, hade alltid ett par coola […]

 

 
GROOMING. Jag har så länge jag kan minnas haft en relation till både Head & Shoulders och Henke Lundqvist. Just Henke var i många av mina yngre år en stor förebild såväl på isen i NHL som stilmässigt utanför ishockeyn. Dök alltid upp i de senaste skinnjackorna från Tiger, hade alltid ett par coola sneakers på fötterna och såg ofta oförskämt bra ut i smoking på de internationella modefesterna.

Ingen av er har nog missat Head & Shouders senaste reklamfilmer med Henke som inte sällan lockat fram till skratt, och där Henke bjuder mycket på sig själv.

Men innan jag skriver något mer om klippet nedan måste jag bara nämna att jag inte hade en minsta aning om att ett schampoo kan innehålla koffein. Jag har stött på det tidigare i exklusiva ansiktskrämer och kroppslotions men hade ingen aning om att det även används i hårprodukter för att stärka håret och motverka för tidigt håravfall.

Senaste nyheten från just Head & Shoulders som går under namnet ”Men Ultra” är en serie av tre olika produkter som ger håret lite extra kärlek. Total Care-flaskan med Sea Minerals är konstruerad för att ge extra fuktighet, Hair Booster-schampoot med koffein kommer att stärka ditt hår för att motstå för tidigt håravfall på grund av mjäll och brott. Och Deep Cleansing-varianten som är konstruerad för att ge ett ultimat skydd mot fett och produktuppbygnad.
 

Dela på Facebook
Tweeta