Martin Hansson

Martin Hansson

Martin Hansson

Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Hur doftar 800 miljoner kronor?

Martin Hansson

    GROOMING. Jag har i flera år beundrat det jobb som Christine och Niclas Lydeen gör bakom doftmärket AGONIST Parfums. De är tvättäkta doftnördar och minst sagt proffs på det de gör. Därför är det extra intressant att prata just dofter med dem och se vad man refererar olika doftnoter och liknande till. Flera gånger […]

 

 
GROOMING. Jag har i flera år beundrat det jobb som Christine och Niclas Lydeen gör bakom doftmärket AGONIST Parfums. De är tvättäkta doftnördar och minst sagt proffs på det de gör. Därför är det extra intressant att prata just dofter med dem och se vad man refererar olika doftnoter och liknande till.

Flera gånger som jag blivit imponerad av mina vänners dofter, eller frågat en branschkollega på en lunch, så är det inte sällan en doft signerad AGONIST Parfums.

Därför tycker jag att det här initiativet, där AGONIST fått i uppdrag av Svenska Spel att tolka doften av 800 miljoner kronor (så mycket som en ensam spelare kan kamma hem i Eurojackpot) är extra kul.
 

 
I fredags lanserades doften ”800 miljoner” i NK:s doftsalong i Stockholm och det var underhållande att höra alla olika reaktioner från människor som satte näsan nära doften och fick frågan ”Hur doftar 800 miljoner för dig” – som ni säkert förstår blev svaren väldigt olika.

Doftens basnoter består av sandelträ, vanilj samt patchouli och ska symbolisera det lugn som infinner sig när man inser att man aldrig behöver oroa sig för pengar igen.
 
Martin Hansson
Om du är nyfiken på hur 800 miljoner doftar? Kan du beställ ett eget doftprov på eurojackpot.se.

Dela på Facebook
Tweeta