Martin Hansson

Martin Hansson

Martin Hansson

Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Julklappstips från Victorinox

Victorinox

    För många är decembermånad en enda stor längtan till julafton. Om man är på jakt efter julklappar till någon man tycker om så är det smart att göra det till hundra procent – och köpa något personligen verkligen uppskattar – och kanske inte hade unnat sig själv. Just nu har jag ett samarbete […]

 
Victorinox
 
För många är decembermånad en enda stor längtan till julafton. Om man är på jakt efter julklappar till någon man tycker om så är det smart att göra det till hundra procent – och köpa något personligen verkligen uppskattar – och kanske inte hade unnat sig själv.

Just nu har jag ett samarbete med det schweiziska varumärket Victorinox. Ett företag som grundades 1884 och som flera av säkert redan känner till, bl.a. för att de producerat den schweiziska fällkniven. Men för mig är Victorinox väldigt mycket mer än så och jag personligen förknippar dem bland annat med deras snygga resväskor (som ni sett mig resa över hela världen med senaste åren) och deras grymma köksknivar som jag använder hemma. I detta inlägg delar jag med mig av tre fina julklappstips ur Victorinox stora sortiment.
 
Julklappstips #1. Svart och snygg resväska
Den här resväskan har varit med mig i bl.a. New York, Tokyo, Los Angeles, Bangkok, Miami och ental destinationer i Europa det senaste året. När det gäller just resväskor och bagage så tycker jag det är snyggast att hålla det stilrent. Utöver en hållbar och och snyggt design har den här resväskan ett stöttålig skall, den rullar smart på fyra hjul och har en praktisk ”inredning” som gör att man får ut det mesta av storleken. Modellen heter Spectre Expandable och du hittar den här.

Victorinox klocka

Julklappstips #2. Stilsäker klocka

En klocka hör verkligen till de finare julklapparna att ge bort till någon – eller till sig själv. Den här exklusiva klockan från Victorinox har en klassisk design som faller många i smaken. Och även om det är ett avancerat urverk i behöver du inte vara en inbiten klock-connoisseur för att uppskatta klockan till sin fullo. Modellen heter Night Vision Chronograph och du hittar den här

Victorinox knivar

Julklappstips #3. Mästerligt kniv-set 

Ska man laga mat på en hög och tillfredställande nivå hemma (då det är roligt på riktigt) så är bra och snygga köksknivar givet. Det här Victorinox kniv-setet Grand Maître Chef’s Set innehåller tre knivar som är precis vad du behöver för att bli kökets konung. Perfekt julklapp till någon som gillar att stå i köket och uppskattar en tidlös design. Du hittar knivsetet här.

Dela på Facebook
Tweeta