Martin Hansson

Martin Hansson

Martin Hansson

Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Mina bästa tips för en perfekt rakning

    Lika mycket som jag brinner för herrmode så har jag med åren också utvecklat ett stort intresse för grooming och hudvård för män. Med tanke på att jag är uppvuxen med en problemhy, så har jag prioriterat att tänka extra mycket på hur jag t.ex. rakar mig, tvättar ansiktet och återfuktar hyn för att inte […]

 
Courlux rakning
 
Lika mycket som jag brinner för herrmode så har jag med åren också utvecklat ett stort intresse för grooming och hudvård för män. Med tanke på att jag är uppvuxen med en problemhy, så har jag prioriterat att tänka extra mycket på hur jag t.ex. rakar mig, tvättar ansiktet och återfuktar hyn för att inte få röda prickar och liknande.

Just nu delar jag med mig av mina bästa tips för en snygg rakning och välmående hud på Café.se i samarbete med Courlux. Jag har under den senaste månaden använt mig av deras rakhyvel Flexifront X5, en smart rakhyvel med 5-bladsteknik som ger en uppskattad följsam fjädring när du rakar dig. Rakhyveln har även en remsa med vitamin E och Aloe Vera för att värna om känslig hud.

Men det som jag tycker gör Flexifront så bra tillskillnad från andra varumärken är att de har utvecklat en smart tjänst som innebär att du kan prenumerera på rakblad. Perfekt! Rakbladen skickas då direkt hem till dig, i en takt du själv väljer. Ta del av det smarta erbjudandet (som är exklusivt för Café) på deras hemsida här.
 
Courlux rakning
Inlägg i samarbete med Courlux.
 

Dela på Facebook
Tweeta