Martin Hansson

Martin Hansson

Martin Hansson

Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Stilsäker och uppkopplad klocka från Kronaby

Kronaby klocka 2017

    Mitt senaste tillskott bland accessoarer denna säsong är en klocka från svenska klockmärket Kronaby. Modellen jag valde ut är en Sekel steel 38 mm. Kronaby är ett relativt nystartat klockmärke som har flera olika fina modeller i butik – men jag valde en så minimalistisk design som möjligt. Kronaby är ett klockföretag som gått […]

 
Kronaby klocka 2017

 

Mitt senaste tillskott bland accessoarer denna säsong är en klocka från svenska klockmärket Kronaby. Modellen jag valde ut är en Sekel steel 38 mm. Kronaby är ett relativt nystartat klockmärke som har flera olika fina modeller i butik – men jag valde en så minimalistisk design som möjligt. Kronaby är ett klockföretag som gått från idé till färdig produkt på 1,5 år och fyller ett glapp i marknaden. De har specialiserat sig på uppkopplade klockor där designen hedrar kärleken till en klassisk klocka.

Utseendet är snyggt men på insidan döljer sig det som gör den här klockan ännu mer intressant med tanke på att det är en klocka som du enkelt kopplar samman med mobilen. Du kan ta del av en mängd olika funktioner som kamerautlösare, stegräknare, avisa telefonsamtal och mycket mer. Min favoritfunktion är möjligheten att lokalisera min mobiltelefon genom en knapptryckning på klockan – perfekt för mig eftersom jag är en mästare på att lägga ifrån mig mobilen på olika ställen.
 
Kronaby klocka 2017

En perfekt student eller examenspresent som jag är övertygad om att alla blir superglada över att få. Ladda ner appen och synka klockan med mobiltelefonen.

Kronaby klocka 2017

Det här inlägget publiceras i samarbete med Kronaby.

Dela på Facebook
Tweeta