Martin Hansson

Martin Hansson

Martin Hansson

Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Uppkopplad klocka från Kronaby

Martin Hansson Kronaby

    KLOCKA. Ett av de nystartade klockmärken de senaste åren som jag tycker gör en snygg och smart accessoar är Kronaby. Hela idén kring en uppkopplad klocka är genial – och jag uppskattar den minimalistiska designen som hedrar kärleken till en klassisk klocka. Det finns många olika funktioner i klockan att ta del av men […]

 
Martin Hansson Kronaby
 
KLOCKA. Ett av de nystartade klockmärken de senaste åren som jag tycker gör en snygg och smart accessoar är Kronaby. Hela idén kring en uppkopplad klocka är genial – och jag uppskattar den minimalistiska designen som hedrar kärleken till en klassisk klocka.

Det finns många olika funktioner i klockan att ta del av men det som har kommit att bli min favorit är själva uppkopplingen mellan klockan och mobilen. För att ställa in klockan efter sina egna behov så behöver man bara ladda hem deras egna app. Som ni vet så reser jag mycket, går på pressvisningar och springer mellan olika platser så när jag väl sätter mig och jobbar är det viktigt att den tiden blir effektiv. Då vill jag inte sitta och scrolla i telefonen eller se notiser under tiden jag skriver en artikel exempelvis. Då ställer jag enkelt in i Kronabys app att klockan ska påminna mig med en vibration var 30 minut, då kan jag ägna två minuter åt mobilen, för att sedan fortsätta jobba igen.

En annan funktion jag uppskattar med klockan från Kronaby är att den vibrerar när någon ringer mig, på så sätt vet jag att jag kan lägga ifrån mig mobilen utan oro att missa något samtal. För just när det ringer – och inget annat – så vibrerar klockan lätt. Sen är ett stort plus också för min del att du kan lokalisera din mobiltelefon från den uppkopplade klockan genom att trycka på en knapp – och på så sätt få reda på var den ligger.

Missa inte deras hemsida  där du kan se deras olika designer och läsa mer om klockans alla funktioner.
 
Martin Hansson Kronaby
 

Dela på Facebook
Tweeta