Martin Hansson

Martin Hansson

Martin Hansson

Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Välkommen på H&M Studio SS18 pre-shopping

H&M Inbjudan 2018

INBJUDAN. Äntligen är det dags för H&M att släppa sin första Studio-kollektion för året. Tillsammans med H&M Club, Café och ELLE har jag nöjet att få bjuda in till en exklusiv förhandsshopping av H&M Studio SS18. Kollektionen, som finns både för dam och herr, är i vår inspirerad av japans urbana elegans och storstadsminimalism. Hela […]

H&M Inbjudan 2018

INBJUDAN. Äntligen är det dags för H&M att släppa sin första Studio-kollektion för året. Tillsammans med H&M Club, Café och ELLE har jag nöjet att få bjuda in till en exklusiv förhandsshopping av H&M Studio SS18. Kollektionen, som finns både för dam och herr, är i vår inspirerad av japans urbana elegans och storstadsminimalism. Hela kollektionen visas i Paris på kvällen den 28:e februari, men redan innan visningen får du som är H&M Club-medlem shoppa kollektionen – först av alla i hela världen – på H&M i Stockholm och Göteborg.

Antalet platser är begränsat så det är först till kvarn. Inbjudan gäller för dig och en vän och H&M kommer att bjuda på dryck med tilltugg. Du anmäler dig genom att ladda hem nya H&M-appen och bli medlem i H&M Club (om du inte redan är det). Logga in på dina H&M Club-sidor i appen och klicka på eventet. Där hittar du all information om vilka tider och butiker som gäller.

Du kan även enkelt klicka här för att anmäla dig till Stockholm . Eller här för att anmäla dig till Göteborg.

 

H&M Inbjudan 2018
Dela på Facebook
Tweeta