Annons

Martin Hansson
Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Annons
 

Pitti Uomo 94

 
Martin Hansson
 
FLORENS. Vilken vecka det har varit! Ni som följer på Instgram har nog inte missat att jag under förra veckan var nere i Florens på herrmodemässan Pitti Uomo. Utöver att herrvarumärken från jordens alla hörn visade upp sina kollektioner för våren och sommaren 2019 är mässan lika mycket en scen för streetstyle.

Annons

Bland besökarna syns alltifrån inköpare och designers till moderedaktörer och stilprofiler. Jag kommer att göra ett längre inlägg från mina dagar på mässan – och sammanfatta några av trenderna för SS19 längre fram. Men innan dess vill jag visa upp hur jag valde att gå klädd en av dagarna på mässan. Att bära kostym när det är 30 grader och sol är en utmaning i sig, oavsett vilket material sviden är i. Men det gick hyfsat smärtfritt i denna khakifärgade kostym från Oscar Jacobsons SS19-kollektion som jag stylade med en stickad pikétröja, bruna loafers och en löst knuten scarf.
 
Martin Hansson

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar