Martin Hansson

Martin Hansson

Martin Hansson

Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

WORK HARD, PLAY HARDER

Martin Hansson  |  Publicerad 2015-08-03 14:50  |  Lästid: < 1 minut

Martin Hansson blogg
 

Nu är jag hemma i Stockholm igen och har semestrat färdigt för den här sommaren. Det känns både bra och en aning sorgligt. Men jag är taggad till tusen på att komma in i vardagsrutinerna igen och ta tag i alla projekt som väntar den här hösten. För mig kommer de närmaste veckorna att innebära mycket jobb med redaktionella lämningar, Stockholm Fashion Week, jobbresa till New York, mina stilsidor i Metro, lunchmöten, en snabb tripp till London och så det dagliga arbetet med uppdateringen av bloggen och artiklar för metromode.se. Känns kul med en rejäl nystart efter fyra veckors semester. Och om det här hemmet ska bli mitt innan jag dör så är det bara att köra på.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar