Annons

Martin Hansson
Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Annons
 

Redo för nyårsfirande

 
Martin Hansson

Smoking från Morris Heritage, vit smokingskjorta från Eton, loafers och fluga från Tiger of Sweden, Champagne från G.H.Mumm

Nu har jag checkat ut från jobbet och är redo för att kicka igång helgen! Är ordentligt peppad på morgondagens nyårsmiddag med kompisgänget, som jag semestrat med i Frankrike två somrar i rad. Det blir en drink följt av middag och hemmafest.

Annons

Jag testade igenom vad jag ska ha på mig i morse och allt kändes super. Behövde bara en vit smokingskjorta så gick förbi Etons flaggskeppsbutik på Humlegårdsgatan och testade ut en ny. Det blir en väldigt klassiskt och elegant look för mig imorgon med en svart dubbelknäppt sammetssmoking, fluga och loafers.

 

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar