Annons

Martin Hansson
Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Annons
 

Grå kostym och polotröja

M1

Rutig kostym och polotröja från MORRIS, svarta mockaboots från PRADA, armband från ALL_BLUES

Idag matchar jag verkligen vädret i Stockholm – helgrått. Men mitt humör är allt annat än grått i dag. Hela den här veckan och nästa vecka är full av jobb och roliga middagar med vänner så jag har mycket att se fram emot. Ett stort plus är dessutom att jag efter en månads uppehåll äntligen kommit igång med löpträningen igen. En mils löpning på Djurgården och 45 minuters trappträning med löparcoach förra veckan fick mig ur träningssvackan. Nu är bara utmaningen att hålla träningstempot uppe på veckorna så jag kan fortsätta att trycka i mig lussebullar och knäck på helgerna.

Annons

 

M2

Glöm inte att följa mig på @martinhanssons för mer stilinspiration och vardagliga bilder.

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar