Annons

Martin Hansson
Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Annons
 

Veckans läsarfråga

 

 

En fråga som varje år i mitten av våren landar i mailkorgen är ”Kan man ha strumpor i sandaler”? Och jag ger tummen upp. Det kan se riktigt snyggt ut – i rätt sammanhang.

En av många herrmodetrender för våren 2017 är just strumpor i sandalerna. Jag hade utan tvekan kunnat bära strumpor i ett par sandaler tillsammans med en fin pyjamas eller i kombination med ett par vida kostymbrallor. Här tycker jag att man får tänka lite bortom gamla förlegade stilregler och istället ha ett öppet och kreativt stil-sinne.

Annons

Flera av de största och mest trendsättande modehusen, som exempelvis Prada, har visat upp hur du bär strumpor i sandalerna stilsäkert på sommaren. Men för många är nog detta synonymt med den värsta modemissen du kan göra – och visst självklart beror det på vem som är bäraren och hur stylingen till ser ut. Likt en del andra trender kanske inte just strumpor i sandalerna är något för alla, eftersom den kräver ett proffs stilkänsla. Men en person som jag tycker lyckats med trenden snyggt och inspirerande är modejournalisten Derek Blasberg.
 

Sandaler skor
Derek Blasberg bär strumpor i sandalerna på ett föredömligt sätt. 
 

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar