Annons

Martin Hansson
Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Annons
 

Så bär jag kamouflagejackan i vår

 
Martin Hansson
 
Kamouflagejacka från WeSC / randig skjorta från Schnayderman’s / rutig kostym från Morris Heritage / solglasögon från Saint Laurent.
 
När jag i fredagsförmiddags promenerade omkring på Manhattan så åkte kamouflagejackan på.

Annons

Första dagen på min New York-vistelse som det inte var spöregn och himlen fullkomligt betongrå. Jag har fått många mail och frågor om var jackan kommer ifrån, den är ifrån WeSC och ni hittar den här för en väldigt snäll prislapp. Precis lika snyggt som det är att bära kamouflagejackan till en hoodie eller t-shirt i vår så bär jag den gärna ovanpå en kostym för att bryta av en dressad look.
 

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar