Martin Hansson

Martin Hansson

Martin Hansson

Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Sandaler till kostym

Martin Hansson Café herrmode
Martin Hansson  |  Publicerad 2017-07-03 11:20  |  Lästid: < 1 minut

 
Martin Hansson Café herrmode
 

Ett av mina stylingknep (som ni är många som gillat och frågat om på Instagram) har varit att istället för sneakers eller loafers köra sandaler till kostymen i sommar. Det kanske inte alltid känns helt hundra, i alla miljöer, men under juli och augusti-månad när värmen är framme tycker jag att det är väldigt snyggt med en något vidare kostymbyxa, för en uppklädd men något mer avslappnad look. Dessutom något som ni kommer att se ännu mer av inom herrmodet sommaren 2018.

Idag har jag startat veckan med  löpning runt Kungsholmen och sitter nu och jobbar hemma på innergården. Trots att jag gått in i lite semester-mode har jag fortfarande en del jobb att leverera. Vet inte exakt hur jag tänker kring uppdatering och så i sommar, det får helt enkelt visa sig hur det blir. Men just nu känns det bara kul att varva ledighet med jobb och resor. Nästa vecka flyger jag till New York tre dagar vilket ska bli jäkligt kul.
 
Kostym i seersucker från Oscar Jacobson / sandaler från Bottega Veneta / skjorta från GANT Rugger / Scarf från Saint Laurent
 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-07-03 11:21