Annons

Martin Hansson
Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Annons
 

Semester på ingång

 
Martin Hansson
 
STOCKHOLM. Jag förstår att det ser ut som att jag ligger i soffan och har det gött här – men sanningen är att detta bara är resultatet av en 10 sekunders vila efter en presslunch på Ett Hem. Jag hade dock inte haft någonting emot att stanna i den där välkomponerade linnesoffan hela eftermiddagen. Sova ikapp och ladda om. Men nog om det. På onsdag åker jag till Villa La Madonna utanför Milano, då väntar fyra fina dagar och återkoppling med ett gäng vänner på en vingård. Har längtat så mycket efter den här resan.

Annons

I slutet av förra veckan körde jag en eftermiddag på stan i Stockholm för att spana in vårkollektionerna som landat i butik. Den här kortärmade skjortan från Acne Studios nedan har jag skrivit om tidigare i Café om jag inte minns helt fel.
 
Martin Hansson 2018
 

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar