Annons

Martin Hansson
Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Annons
 

Shearlingjacka, pyjamasparty och adventsmys

Martin Hansson blogg

Shearlingjacka från Tiger of Sweden, kostymbyxor från Filippa K, mockaboots från R.M. Williams, solglasögon från Saint Laurent

En väldigt lång och härlig helg börjar att lida mot sitt slut! Det känns som att jag verkligen fått tid till att vila upp mig den här helgen. I fredagseftermiddag gav jag den hyllade TV-serien Skam en chans (och nej jag blev inte besatt). Kanske behöver se mer än de tre första avsnitten för att förstå grejen? Senare på kvällen begav mig på hemmafest med temat Luxury Sleeping Mode. Jag drog på mig en randig pyjamas och en fin morgonrock – klar på två minuter – och sen in i en bil till festen. Är ganska övertygad om att jag aldrig har haft en bekvämare festklädsel på mig. Lördagen bjöd på sovmorgon, familjehäng ute på stan och julmarknad i Gamla Stan.

Annons

 

Martin Hansson blogg

Fabrique Stockholm

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar