Martin Hansson

Martin Hansson

Martin Hansson

Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Skjortjacka och kostymbyxor

Martin Hansson Café
Martin Hansson  |  Publicerad 2017-09-14 10:24  |  Lästid: < 1 minut

 
Martin Hansson Café
 
Vilken härlig kväll det va igår! Som ni vet hade jag äran att få bjuda in till en exklusiv pre-launch av H&M:s nya STUDIO-kollektion i flaggskeppsbutiken på Hamngatan. Otroligt kul att träffa så många intresserade killar – och ännu roligare att få vara med och ge stiltips. Ett av mina favoritplagg i kollektionen är den här quiltade skjortjackan. Senare idag kommer ett inlägg med alla mina favoriter ur kollektionen på Cafe.se.
 
Nu ska jag starta torsdagen med frukostmöte på Pom & Flora och x antal koppar kaffe. Det är sånt höstruskigt väder i Stockholm idag så jag vill bara sitta inne och jobba från soffan.
 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-09-14 13:40