Annons

Martin Hansson
Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Annons
 

Skjortjacka och kostymbyxor

 
Martin Hansson Café
 
Vilken härlig kväll det va igår! Som ni vet hade jag äran att få bjuda in till en exklusiv pre-launch av H&M:s nya STUDIO-kollektion i flaggskeppsbutiken på Hamngatan. Otroligt kul att träffa så många intresserade killar – och ännu roligare att få vara med och ge stiltips.

Annons

Ett av mina favoritplagg i kollektionen är den här quiltade skjortjackan. Senare idag kommer ett inlägg med alla mina favoriter ur kollektionen på Cafe.se.
 
Nu ska jag starta torsdagen med frukostmöte på Pom & Flora och x antal koppar kaffe. Det är sånt höstruskigt väder i Stockholm idag så jag vill bara sitta inne och jobba från soffan.
 

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar