Annons

Martin Hansson
Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Annons
 

Slappa snyggt

 

December_2017

 
STIL. Det är sista veckan innan julafton och jag är nog inte ensam om att ha börjat förbereda mig för den mest avslappnade högtiden av dem alla. Julen är för mig förknippad med soffhäng, filmer, sovmorgnar och långa promenader på landet.

Annons

För att förhöja mys-stämningen går jag gärna klädd nyduschad i en morgonrock i flera timmar, tänder ett doftljus mitt på ljusa dagen och går utanför dörren i en och samma ulltröja fem dagar i rad.
 

1. Jag har redan bunkrat upp med ett gäng härligt magasin att bläddra i på tåget, British Esquire. 2. En mörkblå ulltröja och sweatpants är min uniform lata lediga dagar, Arket, 590 kr. 3. Vit t-shirt med tryck från AMI, 850 kr. 4. Bronzing gel från Tom Fords grooming-linje (jag blandar oftast ut brunkrämen med en vanlig moisturizer) som ger lite färg, Tom Ford, 450 kr. 5. Ett av mina favoritdoftljus att ha hemma, Diptyque, 460 kr.  6. En stilsäker och mysig morgonrock, Tiger of Sweden, 1 700 kr. 7. Ett anteckningsblock som också är snyggt att ha liggandes framme, Smythson, 599 kr.

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar