Martin Hansson

Martin Hansson

Martin Hansson

Cafés moderedaktör Martin Hansson skriver om de senaste trenderna inom herrmode – och hur du bär plaggen bäst.

Snyggt klädd på dopparedagen

Martin Hansson  |  Publicerad 2016-12-19 11:42  |  Lästid: 2 minuter

Hur mysig är inte känslan att vakna upp på julaftonsmorgon, utvilad och full av förväntningar? De flesta av oss kanske inte är barn längre men det är fin känsla av kärlek och tacksamhet som infinner sig ute i stugorna på dopparedagen. Nedräkningen till julafton har pågått länge och med tanke på att det nu bara är 5 dagar kvar till 24:e december, tänkte jag skriva ett par rader om hur du klär dig snyggast på dopparedagen.

 

stickad jultroja

Stickade tröjor från GANT och Burberry.

Om det är någon dag på året som du ska bära en julig tröja så är det väl ändå på självaste julafton. Men eftersom jag antar ni hellre bär något stiligare än en blinkande jultröja med snögubbar och glitter på så vill jag tipsa om dessa två stickade tröjor. Bär tröjan ovanpå en vit T-shirt och med ett par enfärgade byxor. Då har du visat julstämning för nära och kära – utan att för den delen sticka ut helt.

Byxor herr 2017

Byxor från A.P.C. och H&M.

Välj en bekväm byxa som du verkligen trivs med och känner dig maximalt avslappnad i. En svart kostymbyxa i ull eller ett par kostymjoggers är två stilsäkra och sköna alternativ.

Strumpor

Corgi, Anonymous Ism och Oliver Spencer.

Ingen klädsel är komplett utan ett par strumpor på fötterna. Eftersom det bara är julafton en gång om året så är det trevligt att mysa till det med ett par juliga strumpor. Välj ett par mönstrade sockor med snöflingor på eller ett par mer diskreta så får du garanterat tummen upp av släkten.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2016-12-23 11:23